De toekomst
van werk

Studio 21st is opgericht omdat wij willen helpen om werk in te richten naar de 21e eeuw. Omdat dit nodig is om onze belangrijkste uitdagingen van deze eeuw aan te gaan en omdat we ervan dromen dat we kunnen werken vanuit overvloed in plaats vanuit noodzaak.

Geen angst om je baan te verliezen, maar betekenisvol kunnen zijn in onze maatschappij. Waarbij zowel het potentieel van medewerkers wordt benut en technologie de verandering en groei faciliteert. Dat potentieel gaat over creativiteit, empathie & verbinding, oplossingsgericht denken, kritisch zijn, ethische vaardigheden en omgaan met technologie. Er komen nieuwe banen bij, maar hoe willen we die nieuwe banen vormgeven in relatie tot technologie?

Heeft gewerkt bij

philips
Philips
Microsoft
Microsoft
InspiringFifty
SpiringFifty
KLM
KLM

bevorderen van
organisatorische groei

Wij helpen organisaties zowel de mogelijkheden van technologie als het potentieel van de medewerkers te benutten via ons humAIn workforce model en tooling. Voor organisaties betekent dit efficiënt en wendbaar werken, en voor de medewerkers betekenisvol werk. Dat doen we door deze hybride workforce te adviseren en te implementeren in organisaties, en we hebben ook de tools om het succes te meten. Wij werken vanuit onze kernwaarden: gelijkheid, nieuwsgierigheid, menselijkheid, innovatiekracht

Creër jouw bedrijfscultuur
mindset voor innovatie

Als basis voor de 21e eeuwse organisatie creëren wij een lerende organisatie. Een lerende organisatie die werkt vanuit een nieuwsgierige mindset zodat innovatie, verandering en groei een constant uitgangspunt is in de organisatie. Door een cultuur neer te zetten met betrokken mensen, het juiste leiderschap en de juiste vaardigheden, zal verandering effectief zijn en zullen medewerkers aan de basis staan van vernieuwing. Daarbij is de technologie faciliterend en in balans met de mens.

Wij zijn een samenwerkingsverband van experts met dezelfde doelen en waarden en worden begeleid door onze aanjager Saskia Nijs.

Laten we connecten

Ben je op zoek naar een inspirerende spreker, wil je onderzoek laten doen hoe jouw toekomst van werk eruit ziet of heb je advies en hulp nodig bij de uitvoering? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op via onderstaand contactformulier om een vrijblijvende kennismaking in te plannen.

Wij respecteren jouw privacy. Lees meer in onze Privacy Policy